Αθλητισμός

Ο Nurmagomedov «γονάτισε» τον McGregor – Ξύλο μέσα και έξω «Κόλαση»! (βίντεο)

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ παρέμεινε αήττητος και διατήρησε τον τίτλο του στο UFC απέναντι στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ωστόσο αυτά που ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης έκλεψαν την παράσταση.

Ο Ρώσος μαχητής υποχρέωσε τον Ιρλανδό στον τέταρτο γύρο να παραδώσει τα όπλα του, ενώ στο φινάλε του τρίτου με ένα ασταμάτητο σφυροκόπημα ζάλισε τον αντίπαλό του. Ωστόσο, το καμπανάκι του γύρου έσωσε προσωρινά τον ΜακΚρέγκορ, ο οποίος στη συνέχεια παραδόθηκε έπειτα από μια εντυπωσιακή λαβή.

Τα σπουδαία όμως, ήρθαν μετά το τέλος του αγώνα, καθώς επικράτησε ένα χάος. Ο Νουρμαγκομέντοφ ήταν εκτός εαυτού, βγήκε από το ρινγκ και επιτέθηκε στο τιμ του αντιπάλου του. Παράλληλα, μέλος του τιμ του Ρώσου επιτέθηκε στον ζαλισμένο ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει

Ο Νουρμαγκομέντοφ αποχώρησε με τη ζώνη του μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό και μάλιστα, δέχτηκε αρκετά αντικείμενα. Τα επεισόδια προκάλεσαν την δυσαρέσκεια του ισχυρού άντρα του UFC, Ντάνα Ουάιτ που ζήτησε εξηγήσεις από την ομάδα του Ρώσου.

Δείτε τα βίντεο

https://youtu.be/1UM6XkLwppQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ