Κόσμος

Ο Συριακός στρατός σφυροκοπά με το πυροβολικό θέσεις τζιχαντιστών (βίντεο)

Ο Συριακός στρατός διεξάγει μια επιχείρηση εκκαθάρισης στη νότια Συρία ενάντια στο ISIS, αφού ολοκλήρωσε σημαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή αυτό το καλοκαίρι, με νέο συγκλονιστικό βίντεο να δημοσιεύεται από το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Ο Συριακός Στρατός συνέχισε τον βομβαρδισμό σε τρομοκρατικές θέσεις στην περιοχή Tulul al-Safa, μια λοφώδη περιοχή κοντά σε ένα τοπικό ηφαιστειογενές οροπέδιο στην επαρχία As-Suwayda της Συρίας.

Μιλώντας στο Sputnik Arabic, μια συριακή στρατιωτική πηγή εξήγησε ότι οι μάχες συνεχίστηκαν αφού το ISIS έσπασε μια ανακωχή που θα είχε δει την παράδοση των μαχητών.

την περασμένη Τρίτη, οι τρομοκράτες που κατέλαβαν τα ύψη του Tulul al-Safa έφτασαν σε κατάπαυση του πυρός, συμφωνώντας ότι μαχητές του ISIS θα παραδώσουν τα όπλα τους αφού ήταν τελείως περικυκλωμένα από Συριακά στρατεύματα.

Ωστόσο, λιγότερο από μια ημέρα αργότερα, οι τζιχάντες επιτέθηκαν στον στρατό, με την επίθεση να λέγεται ότι έχει αντιμετωπιστεί επιτυχώς, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας αρκετές δωδεκάδες τρομοκράτες.

Η συριακή κυβέρνηση αποφάσισε να επαναλάβει τον μαζικό βομβαρδισμό των υπολειμμάτων των τζιχαντιστών στην περιοχή, με πυροβολικό, πολλαπλά συστήματα εκτίξευσης ρουκετών εναντίον τους.

Ο απώτερος στόχος είναι να σπάσει τελείως οι τρομοκράτες πριν από την έναρξη της εποχής των βροχοπτώσεων της Συρίας, η οποία αρχίζει παραδοσιακά τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο με βολές πυροβολικού κατά των τζιχαντιστών:

https://youtu.be/ZyjUxEfSwqc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές