Κυβέρνηση

Ο Πολάκης έσωσε τη ζωή συγγενή του μπροστά στον Παυλόπουλο!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έσωσε τη ζωή συγγενή του, όταν αυτός κατέρρευσε μπροστά στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Από βέβαιο θάνατο έσωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (03.10.2018) μπροστά στα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας έναν συγγενή του και πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Χώρα Σφακίων με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη  ως μαρτυρικό χωριό, όταν ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγα μέτρα δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο υπουργός που είναι ως γνωστόν και γιατρός, βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας του τη ζωή.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων..

inotos

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...