Κοινωνία

Ο οπτικός γρίφος που έγινε viral - Βρείτε το βιβλίο ανάμεσα στα αντικείμενα (εικόνες)

Επιχειρώντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον σε μία εποχή που επικρατεί η τεχνολογία, η εταιρεία δημιουργίας εκπαιδευτικών πόστερ Edu Prints Plus δημιούργησε στο προφίλ της στο facebook μία φωτογραφία όπου οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει να στύψουν το μυαλό τους για να... αντιληφθούν το οπτικό τρικ που είναι μπροστά στα μάτια τους.

Έτσι λοιπόν σε μία ασπρόμαυρη εικόνα που κυριαρχούν τα τεχνολογικά gadgets οι χρήστες καλούνται να εντοπίσουν ένα βιβλίο σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.


Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι δοκίμασαν την τύχη τους με κάποιους από αυτούς να σχολιάζουν ότι κατάφεραν να εντοπίσουν το βιβλίο σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

\Ο ιδρυτής της Edu Prints Plus, Faisal Naisim, αποκάλυψε ότι η έμπνευση πίσω από αυτόν τον εγκεφαλικό γρίφο βρίσκεται στο δικό του πάθος στα βιβλία και στο γεγονός ότι ο ίδιος αποφεύγει την τεχνολογία.Επίσης, ενώ το Χάλογουιν έρχεται, οι αρμόδιοι της εταιρείας δημιούργησαν και μία σχετική οπτική "παραίσθηση" όπου ανάμεσα στις κολοκύθες πρέπει να εντοπίσουμε μία μάρκα πόκερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης