Κόσμος

Ο... λύκος του Μπαχτσελί με τα iPhone που έγινε αρνάκι μετά τον Μπράνσον (βίντεο)


Ο λύκος του Μπαχτσελί, μετά το σόου με τα iPhone, έγινε αρνάκι μετά την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον και δήλωσε: "Μείναμε ξεκρέμαστοι ρε"

Ο βουλευτής του Όρντου του ΜΗΡ Τζεμάλ Ενγκινγιούρτ, ο οποίος κατά την διάρκεια της κρίσης μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας για τον πάστορα Μπράνσον, υπάκουσε στην τότε έκκληση του Ερντoγάν για μποϊκοτάζ της Apple. Είχε κάνει τηλεοπτική αντίσταση εναντίον των ΗΠΑ, πουλώντας το δικό του και κομματιάζοντας το iphone του προέδρου της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

Ο Ενγκινγιούρτ εφαρμόζοντας το εμπάργκο στα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα στο οποίο είχε κάνει έκκληση ο Ερντογάν, στις 15 Αυγούστου είχε πουλήσει το δικό του i-phone και είχε αγοράσει κινητό Samsung.

Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/embed/zjGPeFczZHc
Μετά από την αποφυλάκιση του Μπράνσον ο βουλευτής του Ενγκινγιούρτ έγραψε ένα tweet που προκάλεσε εντύπωση. Έγραψε : "Εξαιτίας του Μπράνσον για να διαμαρτυρηθούμε κατά της Αμερικής σπάσαμε i-phone. O Μπράνσον ανέβηκε στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγε. Να στενοχωρηθώ που χαλάσαμε τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ ή για το ότι έσπασα το i-phone μου; Ή να θυμώσω για την απελευθέρωση του πράκτορα Μπράνσον; Δώστε μου το i-phone μου, απογοητεύτηκα πολύ"

Δείτε το tweet:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...