Πολιτική

Ο Κοτζιάς δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το ΠΡΑΤΤΩ -«Ρωτήστε με αύριο»

Δεν αποκλείει ο Νίκος Κοτζιάς να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση που έδωσε στην τηλεόραση CretaTv. Για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Ν. Κοτζιάς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο πρόσωπό του.

Αιγιαλίτιδα: «Εγώ ανακοίνωσα ότι ετοίμασα τα προεδρικά διατάγματα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση CRETA και στον Μάριο Διονέλλη για το επίμαχο θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ αναφέρει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Οταν ερωτάται γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Ο Ν. Κοτζιάς επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο σημειώνει πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ