Κόσμος

Ολλανδία: Μαχητικά F-16 συνόδευσαν Airbus ως το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ -Τί συνέβη;

Ολλανδικά F-16 «σηκώθηκαν» και συνόδευσαν μέχρι την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ ένα Airbus της KLM, έπειτα από συμπλοκή επιβάτη με το πλήρωμα.

Επρόκειτο για αεροσκάφος που έκανε την πτήση από το Αμπου Ντάμπι προς το Αμστερνταμ και δύο μαχητικά αεροσκάφη κλήθηκαν να το συνοδεύσουν μέχρι το αεροδρόμιο Σίπχολ.

Ενας 29χρονος Αμερικανός επιβάτης έγινε επιθετικός, όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει στο κάθισμά του. Αρχισε να ουρλιάζει και να χτυπά τους γύρω του, ενώ το αεροσκάφος ήταν στον γερμανικό εναέριο χώρο. Το πλήρωμα, με τη βοήθεια επιβατών, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον Αμερικανό, ενώ αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αμέσως μετά την προσγείωση, ο 29χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κλινική για ψυχιατρική αξιολόγηση. Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών, σύμφωνα με την ολλανδική Telegraph.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο Αμερικανός σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει ανησυχητικά. «Αρχικά τον πήγαμε πίσω στο κάθισμά του, αλλά λίγο μετά άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπά άγρια τους γύρω του», δήλωσε μια αεροσυνοδός.

Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν. «Η συμπεριφορά του ήταν πολύ απειλητική από τη μια στιγμή στην άλλη. Επίσης, δεν ξέρω γιατί. Η πτήση δεν ήταν γεμάτη, υπήρχε αρκετός χώρος, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...