Ελληνοτουρκικά

Οι χρήστες «έριξαν» τη σελίδα του ΥΠΕΞ μετά την απάντηση στον Τσαβούσογλου για τα 12 μίλια

“Επεσε” η σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών σε μία “θερμή” μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της χώρας μας. 

Υστερα από τους ισχυρισμούς του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα τότε ισχύει η απειλή πολέμου (casus belli) και την απάντηση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος έστειλε το μήνυμα ότι η απόφαση για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης εναπόκειται αποκλειστικά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα η είσοδος στο διαδικτυακό χώρο του υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν δυνατή μέχρι προ ολίγου λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, όπως αναφερόταν στη σχετική ένδειξη, “σφάλμα”, η οποία είχε αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα.

Δείτε την εικόνα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...