Κόσμος

Νότια Αφρική: Αυτοί είναι οι 4 που απήγαγαν, βίασαν και συνέθλιψαν το κεφάλι 21χρονης με πέτρα - Σοκάρει η ομολογία ενός δράστη (εικόνες, βίντεο)


Σοκάρει η ομολογία ενός εκ των τεσσάρων δραστών που απήγαγαν μία 21χρονη φοιτήτρια και αφού την βίασαν, της συνέθλιψαν το κεφάλι με πέτρα και τη μαχαίρωσαν στον λαιμό.

Η 21χρονη φοιτήτρια Hannah Cornelius έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από μέλη συμμορίας στη Νότια Αφρική, τον Μάιο του 2017, λίγη ώρα αφότου η ίδια άφησε στο σπίτι του τον φίλο της, Cheslin Marsh, μετά από νυχτερινή τους έξοδο.

Οι κινήσεις των αντρών εντοπίστηκαν από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου, ενώ στο βίντεο φαίνεται και η άτυχη κοπέλα.

Οι δράστες κλότσησαν, ξυλοκόπησαν και πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο, τον φίλο της 21χρονης κοπέλας και στη συνέχεια, με τη βία μετέφεραν στα πίσω καθίσματα τη Hannah, όπου και τη βίασαν.

Οι δράστες έκλεψαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα του ζευγαριού και στη συνέχεια μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία τη Hannah και τον Cheslin, όπου τους χτυπούσαν στο κεφάλι με τούβλα. Ο νεαρός δήλωσε στην αστυνομία ότι επιβίωσε της επίθεσης επειδή βρήκε το κουράγιο και πήδηξε από έναν τοίχο για να γλιτώσει.

Στην κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που ο ένας εκ των τεσσάρων κακοποιών επιχειρεί να τραβήξει χρήματα από ATM χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης, που είχε κλέψει από τον Marsh.

Ο ένας από τους τέσσερις κατηγορούμενους ομολόγησε την Τρίτη, την ενοχή του στο δικαστήριο ενώ αποκάλυψε ότι η Cornelius εκληπαρούσε τα θύματά της να την αφήσουν να φύγει.

Ο 27χρονος δράστης ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, ενώ προσπάθησε να ενοχοποιήσει έναν άλλον εκ των τεσσάρων ενόχων.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι δεν ήθελε να βιάσει την 21χρονη κοπέλα, καθώς είχε κοπέλα και ήταν πατέρας μικρών παιδιών.

5361660-6311511-image-a-3_1540385399539

Ο 27χρονος άντρας μαζί με άλλους τρεις αντιμετωπίζουν μια σειρά από κατηγορίες, όπως δολοφονία, απαγωγή, ληστεία και βιασμό.

Ο 27χρονος δήλωσε ότι το μόνο που είχαν σκοπό να κάνουν αυτός και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, ήταν να κλέψουν το αμάξι της κοπέλας, αλλά μόλις διαπίστωσαν ότι στο αμάξι βρισκόντουσαν τόσο η ίδια όσο και ο φίλος της, τότε αναγκάστηκαν να «κάνουν ό,τι έκαναν».

Ακόμη ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε πολύ να πείσει τους άλλους τρεις να μην της κάνουν κακό και την αφήσουν να φύγει, αλλά, όπως ανέφερε, οι άλλοι όχι μόνο δεν τον άκουσαν, αλλά το ανάγκασαν να τη βιάσει και πρώτος.

Τελικά οι δράστες την σκότωσαν με μία πέτρα στο κεφάλι και την άφησαν αιμόφυρτη σε έναν αμπελώνα.

Και οι τέσσερις έχουν συλληφθεί, ενώ είναι αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ