Κόσμος

Νεα φρικαλεότητα του ISIS: Εκτελούν εν ψυχρώ Σύρους «κατασκόπους» (εικόνες)

Εικόνες που προκαλούν φρίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζοντας τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτουςνα εκτελούν εν ψυχρώ Σύρους «κατασκόπους» στην ίδια περιοχή όπου «απήγαγαν 700 ανθρώπους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Ανάμεσα στους ομήρους είναι και χήρες τζιχαντιστών.

Χθες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίστηκε ότι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν απαγάγει δυτικούς και θα σκοτώνουν «δέκα ομήρους την ημέρα» εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δεν έσπευσε να διευκρινίσει τα αιτήματα των απαγωγέων. Ωστόσο, ανέφερε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτέθηκαν στο προσφυγικό στρατόπεδο Αλ-Μπαχρά στη Συρία και απήγαγαν εκατοντάδες ανθρώπους. Ανάμεσά τους και 90 γυναίκες, χήρες τζιχαντιστών ή σύζυγοι πρώην τζιχαντιστών.

Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους σχετικά με τους ισχυρισμούς του Πούτιν περί απαγωγής 700 δυτικών.

Την ίδια ώρα,όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail»
, έχουν αναρτηθεί εικόνες στο διαδίκτυο που δείχνουν γονυπετείς πέντε αιχμαλώτους με κουκούλες στην επαρχία Deir ez-Zor.. 

Οι αιχμάλωτοι φέρονται να είναι μέλη των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ. Οι τρομοκράτες - δολοφόνοι βρίσκονται πίσω τους.Και αυτοί φορούν κουκούλες και είναι έτοιμοι να τους πυροβολήσουν στο κεφάλι.

Οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν κι ένα παιδί να παρακολουθεί τις εν ψυχρώ εκτελέσεις, είδαν το φως της δημοσιότητας ύστερα από αναφορές ότι το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στο προσφυγικό καταυλισμό Αλ Μπαχάρα στην επαρχία Deir ez-Zor.

5194940-0-image-a-3_15399435254275194192-0-image-a-6_15399438790575194208-0-image-a-7_1539943882347
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...