Κοινωνία

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Ντίνο Καρύδη – Ξανά στο νοσοκομείο μετά το καρδιακό επεισόδιο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας για τον Ντίνο Καρύδη. Ο γνωστός ηθοποιός μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο, με τη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που συμμετείχε, βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό από τους πνεύμονές του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία, ώστε να του αφαιρέσουν το υγρό από τους πνεύμονες και να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα είπε ο ίδιος, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο για να διορθωθεί!

«Τα πόδια μου έχουν πρηστεί, ενώ πριν από λίγες μέρες νοσηλεύτηκα για μια εβδομάδα για να μου βγάλουν το υγρό από τους πνεύμονες. Είναι υγρό που απορρέει από την καρδιά και καταλήγει στους πνεύμονες. Μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν το βάζω κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso.

Φυσικά σε όλη αυτήν την περιπέτεια έχει στο πλευρό του την κόρη του Σμαράγδα και την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...