Κόσμος

Νέα εξέλιξη για την Μαντλίν ΜακΚαν: Αστυνομικός ισχυρίζεται ότι ζει (βίντεο)


Στην επιφάνεια έρχεται και πάλι η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, μετά από τη νέα δήλωση ειδικού ντετέκτιβ που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Ο αστυνομικός δήλωσε ότι πιστεύει πως ζει και ότι άνθρωποι στην Πορτογαλία ξέρουν που βρίσκεται.

Συγκεκριμένα ο πρώην ντετέκτιβ Dave Edgar, ο οποίος για τρία χρόνια ερευνούσε την εξαφάνιση της Μαντλίν, δήλωσε στη Sun ότι είναι αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα βρεθεί σώο στην Πορτογαλία, εκεί όπου χάθηκαν τα ίχνη της, «μπορεί να είναι οπουδήποτε, ωστόσο το ένστικτό μου λέει ότι είναι στην Πορτογαλία».

«Οι πιθανότητες να την έχει φυγαδεύσει κάποιος και να μην έχει εντοπιστεί είναι μικρός. Κάποιος στην Πορτογαλία γνωρίζει τι γίνει», υποστήριξε. Ο ίδιος, μάλιστα, πέρυσι είχε αναφέρει ότι ο απαγωγέας της Μαντλίν προστατεύεται και ότι η εξαφάνισή της είχε οργανωθεί από ένα κύκλωμα παιδόφιλων. Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα που ασχολείται με την υπόθεση, η οποία ονομάζεται Operation Grange είχε λάβει χρηματοδότηση 150.000 λίρες τον Μάρτιο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν κάνει αίτημα και για νέα χρηματοδότηση.
https://www.youtube.com/embed/UFuhRil4dvc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ