Πολιτική

Μπαράζ από tweets του Τριανταφυλλόπουλου για Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και Μαρινάκη! (εικόνες)

Συνεχίζεται ο διαδικτυακός «πόλεμος» που κηρύχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του Zougla Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πήγε κάτω από ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη και έριξε «λάδι στη φωτιά» για να ακολουθήσει ένας διάλογος- «φωτιά».

Ωστόσο, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν έμεινε εκεί και με «μπαράζ» από «τιτιβίσματα» στο twitter επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, συνδέοντάς τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.

«Οι κατά Αδωνι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι. Είναι και αγενής. Στα γενέθλια του άλλου ασχολείται με το Twitter... Ε, ρε γλέντια!», ανέφερε, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και αφού ανέβασε γκάλοπ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Συνέχισε ως γνήσιος λαϊκιστης και πολιτικαντης, να κανεις απρέπειες και ανοησίες που δεν συνάδουν με την θέση που έχεις.Θα τον πατωσεις εντελως τον Μητσοτακη...».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ