Σκοπιανό

Μακεδονικές ενώσεις θα μοιράσουν φυλλάδια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στις παρελάσεις

Φυλλάδια κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και όσα αυτή πρεσβεύει, θα διανείμουν μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Επιτροπών Αγώνα για την Μακεδονία στις παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα.

«Όχι στη Συνθήκη των Πρεσπών. Αν οι γείτονές μας είναι Μακεδόνες, τότε εμείς τι είμαστε» αναφέρει μεταξύ άλλων, το φυλλάδιο των μακεδονικών φορέων, στο οποίο παρουσιάζονται οι λόγοι άρνησης απέναντι στη συμφωνία που προωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα με τα Σκόπια, κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, όπως αποτυπώνεται και στις σχετικές δημοσκοπήσεις.

Οι μακεδονικοί φορείς επαναλαμβάνουν το αίτημά τους, να μην ψηφιστεί η «Συμφωνία των Πρεσπών» από την ελληνική Βουλή, επισημαίνοντας πως: «παραδίδοντας όνομα και ιστορία, τελικά παραδίδουμε έδαφος».

Σε σχετική ανάρτηση στα social media, η ΠΟΠΣΜ αναφέρει: «Το φυλλάδιο στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών. Έχουμε ευθύνη ως Έλληνες πολίτες για το μέλλον της πατρίδας μας. Για να δράσουμε όμως οφείλουμε και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι».

44728499_316630145726286_7055188484734058496_n
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ