Κύπρος

Μαθητές έστειλαν καθηγητή στο νοσοκομείο (βίντεο)


Ακόμα ένα κρούσμα ακραίας βίας κατά εκπαιδευτικού σημειώθηκε σε σχολική μονάδα, καθώς το θύμα, όντας βοηθός Διευθυντής του Σχολείου, είχε νωρίτερα χθες επιχειρήσει να χωρίσει δύο μαθητές που καυγάδιζαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βοηθός Διευθυντής του Σχολείο και καθηγητής ζήτησε σε έναν από τους δύο εμπλεκόμενους στον καυγά μαθητές να πραγματοποιήσει έρευνα στο σακίδιό του. Ο μαθητής συμμορφώθηκε αλλά εν συνεχεία ο καθηγητής ζήτησε από τον μαθητή να αδειάσει και τις τσέπες του.  Τότε ο μαθητής, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο καθηγητής, φέρεται να να του επιτέθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα, προκαλώντας του εκδορές στο σώμα.

Εν συνεχεία μάλιστα κι ενώ το συμβάν φαινόταν να έχει λήξει, ο μαθητής πήγε και απέκοψε κλαδί από πεύκο επιχειρώντας εκ νέου να χτυπήσει τον Βοηθό Διευθυντή του σχολείου που φοιτά, ωστόσο ψυχραιμότεροι επενέβησαν και απέσοβησαν την νέα επίθεση από τον μαινόμενο μαθητή. Εν συνεχεία τόσο ο Βοηθός Διευθυντής όσο και ο μαθητής διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο, αμφότεροι φέροντας εκδορές, ωστόσο ο μαθητής ενδέχεται να τις απέκτησε από τον προηγούμενο καυγά που είχε με συμμαθητή του.

Για το νέο αυτό κρούσμα, το οποίο έλαβε χώρα χθες σε σχολείο της Επαρχίας Λευκωσίας, υπεβλήθη όπως προαναφέραμε καταγγελία στην αστυνομία από τον τραυματισθέντα καθηγητή, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες σε καταγγελία εις βάρος του καθηγητή θα προβεί και ο μαθητής.

Δείτε το ρεπορτάζ από το TVONE:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ