Κοινωνία

Λαμία: Έκλεισαν σε τσουβάλι και πέταξαν στα σκουπίδια αυτά τα κουταβάκια – Παιδιά τα κράτησαν στη ζωή (εικόνες)

Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες εκτυλίχθηκε στη Λαμία. Μια παρέα μικρών παιδιών απέδειξε την ευαισθησία της...
Σε καλά χέρια τα πέντε κουτάβια που κάποιος αρρωστημένος έκλεισε μέσα σε ένα τσουβάλι και τα πέταξε. Τα πέντε κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρέθηκαν από μια παρέα νεαρών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10-10-2018) στην περιοχή της Λυγαριάς στη Λαμία.

Ήταν μέσα σε ένα τσουβάλι, το οποίο ήταν δεμένο, με αποτέλεσμα να είναι θέμα λίγων ωρών ο αργός και βασανιστικός θάνατός τους. Έκαναν αρκετές προσπάθειες να βρουν λύση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού βρήκαν και την πόρτα του Φιλοζωικού Συλλόγου κλειστή. Τα παιδιά μετέφεραν τα κουτάβια κοντά στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα, τα έβαλαν σε ένα χαρτόκουτο μαζί και ένα φούτερ για να τα κρατήσουν ζεστά τη νύχτα και τους έδωσαν γάλα.

Το επόμενο πρωί μια μαθήτρια πήγε στο σημείο βρήκε τα κουταβάκια και παρακάλεσε παρακείμενο κτηνιατρείο να τα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι, που θα τελειώσει από το σχολείο. Έτσι κι έγινε. Τα κουταβάκια τώρα είναι σε καλά χέρια. Τα ταΐζουν και τα φροντίζουν ώστε να μεγαλώσουν και σε λίγες ημέρες να δοθούν για υιοθεσία.

Τα κουταβάκια που έσωσαν μικρά παιδιά

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές