Πολιτική

Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης θα διαπραγματευτεί από την αρχή με τα Σκόπια!

Στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και τη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ ως κυβέρνηση απέναντι στα Σκόπια, αναφέρεται - μεταξύ άλλων - ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Λαζαρίδης υπενθυμίζει ότι “εμείς, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία με τα Σκόπια σε καμία περίπτωση”.

Ξεκαθαρίζει δε, ότι “εφόσον η συμφωνία δεν κυρωθεί από τον κ. Τσίπρα, εμείς ως κυβέρνηση θα διαπραγματευτούμε με τα Σκόπια από την αρχή”.

Ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη εξήγησε και το γιατί: “Δεν θα την ψηφίσουμε γιατί τη θεωρούμε μια πολύ κακή συμφωνία. Μια συμφωνία που εκχωρεί ‘μακεδονική’ γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς κάτι το οποίο καμία άλλη κυβέρνηση δεν έκανε”.

Κυβέρνηση με πρωθυπουργό Κυριάκο

“Τον κ. Μητσοτάκη”, συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, “μέρα με τη μέρα ο ελληνικός λαός τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο. Και να είστε βέβαιοι ότι, όταν θα γίνουν οι εκλογές, όλοι μας θα τρίβουμε τα μάτια μας από το αποτέλεσμα. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ένας καταπληκτικός πρωθυπουργός, θα είναι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ο στόχος είναι οι Έλληνες να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και το σχέδιο μας – και όχι απλά να καταψηφίσουν την κυβέρνηση”.

Οικονομία – Φόροι – Επενδύσεις

Σε ό,τι αφορά το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: “Εμείς έχουμε ένα διαφορετικό σχέδιο οικονομικής πολιτικής, με μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών και στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει από οικονομία, αλλά και για το πώς μπορούν να έρθουν οι επενδύσεις. Επαναφέροντας τη χώρα στην κανονικότητα θα έρθουν επενδύσεις και θα δημιουργηθούν 100.000 – 120.000 νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας το χρόνο”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...