Κοινωνία

Κρήτη: Αυτό είναι το πριν και το μετά της φοβερής έκρηξης σε ρακοκάζανο – Ζημιές σε σπίτια μετά τη διάλυση του οινοποιείου!

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε το υπερσύγχρονο κτίριο του οινοποιείου Γεωργιλαδάκη στο Πετροκεφάλι στην Κρήτη, που χθες το βράδυ τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του και συγκεκριμένα σε ρακοκάζανο.

Η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας που συμμετείχαν στην κατάσβεση, ωστόσο οι φλόγες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην κτιριακή υποδομή με αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί. Η συγκεκριμένη μονάδα αποτελούσε ένα κόσμημα για την περιοχή καθώς επρόκειτο για νέες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που είχαν ολοκληρωθεί μερικές ημέρες πριν την καταστροφική έκρηξη.

Η σύγκριση του πριν και του μετά την έκρηξη στο ρακοκάζανο προκαλεί θλίψη στους ιδιοκτήτες. Ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και όταν έφτασαν στην επιχείρησή τους, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής έγιναν στάχτες και αποκαϊδια…

Πριν την έκρηξη

Το πρωί λίγες ώρες μετά την έκρηξη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ