Κοινωνία

Κράτος κοινωνικής πρόνοιας...κόβει το ρεύμα στους νεφροπαθείς

Μέρα με τη μέρα η κοινωνία παραπαίει όλο και περισσότερο. Η ΔΕΗ και κατά συνέπεια το κράτος έδειξαν για άλλη μία φορά την αδιαφορία τους για τον λαό. Μόλις για 100 ευρώ η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε νεφροπαθή στην Αρχαία Κόρινθο.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του νεφροπαθούς και πρώην προέδρου του Σωματείου ΑΜΕΑ Κορινθίας Στάθη Ποτήρη, η ζωή του οποίου - όπως ο ίδιος καταγγέλλει - κινδυνεύει γιατί έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το ιατρικό μηχάνημα.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο κ. Ποτήρης, παρά το γεγονός ότι είχε φύγει από τη ΔΕΗ και είχε το ρεύμα σε ιδιωτικό πάροχο, η υπηρεσία ηλεκτροδότησης βρήκε παλιό χρέος 100 ευρώ και έτσι το έκοψε.

«Πήρα γύρω στις δέκα φορές σε ένα τηλέφωνο για να συνεννοηθώ και δεν απαντούσε κανείς, οπότε αναγκάστηκα να πάω εκεί. Είμαι νεφροπαθής τελικού σταδίου και η συσκευή που χρησιμοποιώ χρειάζεται οπωσδήποτε ρεύμα, εάν δεν έχω αυτή τη συσκευή υπάρχει περίπτωση να μείνω στον ύπνο μου», λέει μεταξύ άλλων, σε απόγνωση, ο κ. Ποτήρης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...