Κοινωνία

Κομοτηνή: Η στιγμή της διάσωσης αδέσποτου του οποίου το κεφάλι σφήνωσε σε πλαστικό σωλήνα (εικόνες, βίντεο)


Το δημοτικό κυνοκομείο Κομοτηνής ενημερώθηκε από υπάλληλο της καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνης για την ύπαρξη σκύλου στο χωριό του Νέου Σιδηροχωρίου, ο οποίος είχε σφηνώσει το κεφάλι του μέσα σε πλαστικό σωλήνα.

Άμεσα το συνεργείο περισυλλογής μετέβη στο σημείο και περισυνέλλεξε το αδέσποτο, ωστόσο ο σωλήνας δεν ήταν δυνατόν να αφαιρεθεί με χειρουργικά εργαλεία (ψαλίδι ή νυστέρι). Έτσι ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής, άνδρες της οποίας απελευθέρωσαν με ασφάλεια τον σκύλο.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsylvia.mann.50%2Fvideos%2F2006938139344306%2F&show_text=0&width=560

Το αδεσποτάκι αφού συνήλθε από το σοκ του και ανέκτησε τη διάθεση και την ενέργειά του, εξετάστηκε, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και του τοποθετήθηκε μικροτσίπ «έτοιμο να γνωρίσει τη νέα του οικογένεια!», όπως ανέφερε ο κτηνίατρος του κυνοκομείου Θάνος Καραγιώργης.

Σε σημείωμά του μάλιστα στο facebook ο κ. Καραγιώργης, ευχαρίστησε τους πυροσβέστες «που χωρίς τη συνδρομή τους δεν θα είχαμε απελευθερώσει τον μικρό μας φίλο. Απόδειξαν περίτρανα ότι ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι σε αυτή την κοινωνία».

inkomotini

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές