Κόσμος

Κομμωτής-νίντζα κλώτσησε γυναίκα γιατί διαφώνησε μαζί της για τις αμβλώσεις (βίντεο)

Η κάμερα καταγράφει έναν νεαρό άνδρα να επιτίθεται με κλωτσιά σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαδήλωσης κατά των αμβλώσεων που έγινε την Κυριακή 30/9 στο Τορόντο του Καναδά.

Ο Jordan Hunt, κομμωτής στο επάγγελμα, άνοιξε συζήτηση με τη Marie-Claire Bissonnette για το αν θα πρέπει να επιτρέπεται σε μια 16χρονη κοπέλα που έχει πέσει θύμα βιασμού να τερματίζει την εγκυμοσύνη της.

Η 27χρονη ακτιβίστρια απάντησε πως πρόκειται για μωρό και πως η άμβλωση είναι φόνος. Η απάντησή της όμως δεν άρεσε στον Hunt που με κλωτσιά αλά νίντζα την χτύπησε στον ώμο, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γύρων της. Ο κομμωτής προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως τη χτύπησε κατά λάθος και πως ήθελε να κλωτσήσει το κινητό της τηλέφωνο, αλλά όταν οι παριστάμενοι κάλεσαν την αστυνομία εκείνος εξαφανίστηκε. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ερευνούν την υπόθεση, ενώ προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε σύλληψη.

«Έχω συμμετάσχει σε πολλές δημόσιες δραστηριότητες κατά των αμβλώσεων. Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση. Μου έχουν πετάξει  πέτρες, με έχουν φτύσει πολλές φορές και με έχουν σπρώξει. Υπάρχει μια καθοδηγούμενη από τα ΜΜΕ αφήγηση πως οι ακτιβιστές κατά των αμβλώσεων είναι βίαιοι και επικίνδυνοι για τις γυναίκες. Αυτό είναι ένα ασύστολο ψέμα», δήλωσε το θύμα της επίθεσης.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου σύντομα έγινε viral. Η συμπεριφορά του κομμωτή δεν εξόργισε μόνο χρήστες του διαδικτύου αλλά και το αφεντικό του που με ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε την απόλυσή του: «Έπεσε στην αντίληψή μας ένα βίντεο που δείχνει τον Jordan Hunt να κακοποιεί μια αθώα παριστάμενη σε μια διαδήλωση. Δεν εγκρίνουμε τις ενέργειές του και διακόψαμε τη συνεργασία μαζί του. Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα στην άποψη και δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους χωρίς να φοβούνται τη σωματική βία».

https://youtu.be/z7SqtIe5rZQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ