Πολιτική

«Κλείδωσαν» οι 10 υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔ

Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές «κλείδωσαν» οι εξής υποψηφιότητες: O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι στην Περιφέρεια Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Ο 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός θα διεδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Δημήτρη η Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις αρχές της εβδομάδας από την Αρτα στήριξε όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, οι οποίοι είχαν κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές και είχαν υποστηριχθεί από την ΝΔ.

Πρόκειται για τους:

-Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία,

-Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Μακεδονία,

-Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία

-Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο,

-Γιώργο Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο,

-Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...