Αυτοδιοίκηση

Καταπέλτης ο δήμαρχος Ραφήνας για το Μάτι: Η βασική ευθύνη είναι της Πυροσβεστικής

«Είμαι εκεί για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς κληθείς να σχολιάσει την κλήση του από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι.

«Να συμβάλουμε όλοι για να αποδοθούν ευθύνες» τόνισε ο κ. Μπουρνούς μιλώντας στον ΣΚΑΙ και επεσήμανε πως δεν πρέπει να αναζητούνται ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Η Περιφέρεια δεν δέχτηκε εισήγηση για προληπτική εκκένωση. Ήταν αρμόδια αλλά δεν δέχτηκε εισήγηση από αυτούς που είχαν τα ελικόπτερα», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρνούς.

«Από τη στιγμή που μία από τις δεκάδες μηνύσεις περιλαμβάνει τους πάντες είναι καθήκον του δικαστηρίου να με καλέσει» είπε ο δήμαρχος Ραφήνας.

«Η βασική ευθύνη είναι της Πυροσβεστικής. Ο υπεύθυνος δεν αξιολόγησε σωστά με αποτέλεσμα να μην δοθεί εντολή εκκένωσης από αυτούς που είχαν την ευθύνη και χάθηκαν 100 ζωές, περιουσίες και ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα. Είμαι ένας από αυτούς, κυκλοφορώ ανάμεσά τους και άλλοι με συνοδείες. Δεν μιλάω για την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι απόλυτα υπεύθυνοι δεν εμφανίστηκαν» τόνισε ο κ. Μπουρνούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ