Αθλητισμός

Καταπέλτης για τον Τίγρη - Έτσι τον «ξηλώνουν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Τρομερό σχέδιο!

Νέα θέματα προέκυψαν μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα ξένους διαιτητές για όλα τα παιχνίδια της ομάδας στη Superleague.

O αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, έδωσε το «παρών» στη συνάντηση και υπέβαλε το συγκεκριμένο αίτημα, με τον υπερσύμβουλο, Πετρ Φούσεκ, να απαντάει ότι το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Πάντως, ο παράγοντας της FIFA υποστήριξε ότι ο ορισμός των ξένων ρέφερι είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί θα είναι δύσκολο να βρεθούν Ευρωπαίοι διαιτητές, ενώ οι Έλληνες θα πρέπει να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ανταλλαγής διαιτητών και να παίζουν στο εξωτερικό.

«Ζητάμε τότε την κλήση του Περέιρα στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ. Να έρθει να μας εξηγήσει πόσο ανεξάρτητος είναι και πώς κάνει τους ορισμούς…», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Αγραφιώτης.

Η συγκεκριμένη κίνηση των Πειραιωτών είναι απολύτως αναμενόμενη, αφού ουσιαστικά την είχαν προαναγγείλει και όπως είναι ευκόλως κατανοητό έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε ζητήσει κάτι παρόμοιο σε προηγούμενη συνεδρίαση.

Μετά από αυτό το αίτημα του Ολυμπιακού, φτάνουμε σταδιακά σε μια «πληρότητα» ξένων διαιτητών, αφού μέχρι στιγμής όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ζητήσει ρέφερι από το εξωτερικό στο ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, αφήνοντας ουσιαστικά την «επίλυσή» του στους υπόλοιπους.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ