Αθλητισμός

Κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του φετινού Σούπερ Καπ του πόλο Aνδρών, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο “Αντώνης Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-4, κατακτώντας τον 3ο του τίτλο στον θεσμό, που αναβίωσε έπειτα από 20 χρόνια.

Το τρίτο Σούπερ Καπ του κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε άνετα στη Γλυφάδα του τοπικού ΑΝΟΓ με 11-4 και σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν αντίσταση μόνο στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 4-0 στα πρώτα 4,5 λεπτά του αγώνα, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν υπερβολικά, με αποτέλεσμα οι Γλυφαδιώτες να μειώσουν σε 2-4. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ολυμπιακό μπροστά με 3-5.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός, άργησε να σκοράρει (2.18), αλλά ανέβασε την απόδοσή του και… ξέφυγε στο σκορ. Ο Μυλωνάκης, ο Φουντούλης και ο Νικολαΐδης διαμόρφωσαν το 3-8 μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια του αγώνα.

Την απονομή του τροπαίου στους ερυθρόλευκους έκανε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Στο ημίχρονο βραβεύθηκε ο παλιός παίκτης και νυν χορηγός του ΑΝΟΓ Κρις Χάμπερτ. Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν οι παίκτες της Φερεντβάρος, που είχαν παίξει νωρίτερα κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και παράγοντες της LEN, ανάμεσά τους και ο Τζιάννι Λότζι.

Οκτάλεπτα:1-4, 2-1, 1-3, 0-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Kyle, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Λεμπέσης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου 1, Παπούκας, Σαλτέτης, Γαλάνης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ