Κόσμος

Κατάντια: Μεθυσμένες βρετανίδες μαλλιοτραβιούνται στη μέση του δρόμου (βίντεο)


Τελικά, οι μεθυσμένοι Βρετανοί που βγαίνουν εκτός ορίων μετά την άκρατη κατανάλωση αλκοόλ δεν αποτελούν (θλιβερό) «προνόμιο» των ελληνικών νησιών στα οποία συρρέουν κατά χιλιάδες τους καλοκαιρινούς μήνες για να ξεφαντώσουν, αλλά επιδίδονται στο παραπάνω «σπορ» και τα φθινοπωρινά σαββατόβραδα πίσω στην πατρίδα τους.

Τρανταχτή απόδειξη τα παρακάτω πλάνα, που δείχνουν ένα μπουλούκι νεαρών Βρετανίδων να τσακώνονται και να μαλλιοτραβιούνται έξω από παμπ στην βρετανική πόλη του Ντέρμπι.

Μάλιστα, στην συμπλοκή φαίνεται να συμμετέχουν περισσότερες από δέκα καλοντυμένες νεαρές κοπέλες, οι οποίες «μάχονται» πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους.

Τα πλάνα καταγράφηκαν από κάμερα κινητού τηλεφώνου ενός άλλου παριστάμενου νεαρού, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανένας από τους δεκάδες θεατές της «μονομαχίας» δεν κάνει την παραμικρή κίνηση ούτε για να σταματήσει τον καυγά αλλά ούτε για να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...