Κόσμος

Και άλλος πελάτης γνωστού φαστφουντάδικου πέθανε – Έπαθε αλλεργικό σοκ από πίτα

Και άλλο κρούσμα με θύμα πελάτη που πέθανε μετά από φαγητό σημειώθηκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας φαστφουντάδικου στη Βρετανία.

Πρόκειται για δεύτερο πελάτη που πεθαίνει από αλλεργικό σοκ εξαιτίας ενός συστατικού που περιείχε μια πίτα που είχε αγοράσει από την αλυσίδα φαστ – φουντ Pret a Manger στη Βρετανία, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία και αναφέρει η εφημερίδα Guardian.

Ο πελάτης πέθανε έπειτα από κατανάλωση μιας πίτας super – veg rainbow, που υποτίθεται ότι δεν περιείχε γαλακτοκομικά.

Η αλυσίδα υποστήριξε ότι οι προμηθευτές της τής πούλησαν υποτιθέμενο γιαούρτι χωρίς γαλακτοκομικά, το οποίο η αλυσίδα χρησιμοποίησε ως συστατικό στην πίτα, που βρέθηκε ότι περιείχε πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Τα Pret βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών έπειτα από τον θάνατο της 15χρονης Νατάσα Έντναν – Λέιπεραουζ, η οποία ήταν αλλεργική στο σουσάμι και πέθανε το 2016 αφού έφαγε μια μπαγκέτα της αλυσίδας. Ο δεύτερος πελάτης κατέρρευσε και πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου τον περασμένο χρόνο αφού έφαγε μια πίτα σε κατάστημα του Μπαθ.

Η εταιρεία με προϊόντα vegan CoYo, ανακάλεσε τα γιαούρτια της τον Φεβρουάριο έπειτα από τον εντοπισμό ίχνους γαλακτοκομικών σε αυτά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...