Σκοπιανό

Ζουράρις κατά Καμμένου: Ανεδαφική και ατελέσφορη η πρότασή του για το Σκοπιανό

«Ανεδαφική και ατελέσφορη» χαρακτήρισε ο Κώστας Ζουράρις, την πρόταση που παρουσίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για το Σκοπιανό στις ΗΠΑ.

«Η πλειοψηφία της συγκυβέρνησης είπε ότι συνεχίζει την εφαρμογή του προσυμφώνου της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να υπάρξει συνέχεια σε μία εναλλακτική πρέπει να συμφωνήσει η συγκυβέρνηση» τόνισε ο κ. Ζουράρις.

«Ο Καμμένος έχει αυτόν τον καημό: προσπαθεί να βρει κάτι για να τροποποιήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Η πολιτική αντιδικία έχει παιδικότητα. Δεν είναι για ενήλικες ανθρώπους, δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα», είπε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στο Θέμα FM.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί από τους ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας που μπορεί να έρθει από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο κ. Ζουράρις είπε πως «τα πάντα είναι ανοικτά, ενδεχομένως να είμαι και νεκρός».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εφημερίδας των Συντακτών και Πάνου Καμμένου, ο κ. Ζουράρις σχολίασε: «Δεν έχω καμία δυνατότητα να ελέγξω αυτό το πράγμα. Είμαι τακτικός αναγνώστης της εφημερίδας. Δημοσιογραφικά, δεν υπήρχε λόγος να είναι τόσο επιθετικό. Αν ο συγκεκριμένος συντάκτης επηρεάζεται από οτιδήποτε και ενισχύει την αντιπάθειά του προς τον Καμμένο, δεν με απασχολεί. Συμβαίνουν αυτά πάντοτε. Ο Καμμένος θύμωσε από το ύφος του συγκεκριμένου συντάκτη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...