Πατριαρχεία

ΕΚΤΑΚΤΟ-SOS από τους Χριστιανούς ηγέτες προς Νετανιάχου για την εκκλησιαστική περιουσία

Οι χριστιανοί ηγέτες στην Ιερουσαλήμ προέτρεψαν τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου σήμερα Παρασκευή να σταματήσει ένα νομοσχέδιο που οι εκκλησίες υποστηρίζουν ότι θα επέτρεπε στο κράτος να σφετεριστεί γη που πωλείται στους αγοραστές.

Ορθόδοξοι, Καθολικοί και Αρμένιοι ηγέτες της εκκλησίας έγραψαν επιστολή στον Νετανιάχου, λέγοντας ότι η ψηφοφορία "αποτελεί κατάφωρη παραβίαση" των παλαιότερων διαβεβαιώσεων του για την παρεμπόδιση της σχετικής νομοθεσίας. Η κυβερνητική υπουργική επιτροπή νομοθεσίας θα ψηφίσει σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με το νομοσχέδιο την Κυριακή.

Ο νομοθέτης Rachel Azaria, δήλωσε ότι οι αμφισβητούμενες πωλήσεις αυτών των ακινήτων έχουν βυθίσει χιλιάδες κατοίκους της Ιερουσαλήμ σε αβεβαιότητα σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...