Στρατός Ξηράς

Εκτάκτως στο 424 ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης, Σπύρος Κυριακόπουλος

Εκτάκτως στο 424 ΓΣΝΕ, εισήχθη προχθές βράδυ ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Σπύρος Κυριακόπουλος, μετά από μια ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr, ο δραστήριος Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΘ, παραμένει νοσηλευόμενος, αναρρώνοντας από το δύσκολο πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς, χάρη στο γερό οργανισμό του, αλλά και στην πολύτιμη συμβολή των άριστων επιστημόνων ιατρών του 424, καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού που τον φροντίζουν.

Σήμερα το μεσημέρι είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με το καλό φίλο του kranosgr, Πρόεδρο της ΕΣΠΕΕΘ Σπύρο Κυριακόπουλο, ο οποίος ήδη άρχισε να δέχεται και επισκεπτήριο.

Πρώτος όπως ήταν φυσικό εκτός των συγγενικών του προσώπων, τον επισκέφθηκε ο καλός του φίλος Γεν. Γραμματέας της Ενώσεως, Αθανάσιος Σαρρής - ο οποίος στη φωτό φαίνεται πιο αγχωμένος από τον ασθενή - ενώ ο έτερος Καππαδόκης, Ταμίας της ΕΣΠΕΕΘ, Στέργιος Όρκας, ως ''Ξενοφωντινός αδελφός'', έχει ήδη ξεκινήσει τις παρακλήσεις και τα τάματα, υπέρ υγείας του Προέδρου.

kranosgr.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...