Καιρός

Εισβολή ψυχρής μάζας θα «παγώσει» τη χώρα – Τι είπε ο Αρναούτογλου (βίντεο)


Ο χειμώνας ετοιμάζεται να εισβάλει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ.

Όλα δείχνουν ότι μετά από μια σύντομη ανάπαυλα καλοκαιρίας, ο καιρός θα φορέσει τα φθινοπωρινά του και δεν αποκλείεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά να καταλάβουμε για τα καλά τον χειμώνα.

Η σταδιακή αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα με βροχές από τα δυτικά. Οι βροχές δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και στην υπόλοιπη χώρα από τα μέσα της εβδομάδας.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός αλλάζει σημαντικά στη βόρεια Ευρώπη με σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας. Ψυχρή μάζα αναμένεται να κατέβει προς τη χώρα μας και η θερμοκρασία θα πέσει και θα σημειωθούν βροχές.

Υπάρχουν ενδείξεις για συσσώρευση κρύου και χειμωνιάτικες αέριες μάζες που δεν αποκλείεται να έρθουν στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...