Εσωτερική Ασφάλεια

Διάψευση για την αντίδραση των ΜΑΤ μετά την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας

Διαψεύδει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, που επικαλείται σε πληροφορίες από αστυνομικούς, σύμφωνα με το οποίο οι άνδρες των ΜΑΤ που κινήθηκαν αμέσως μετά την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας στην περιοχή ζήτησαν να μπουν στα Εξάρχεια και να προχωρήσουν σε προσαγωγές, αλλά δεν πήραν ποτέ απάντηση.

Σε ανακοίνωση της ΓΑΔΑ υπογραμμίζεται ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο αίτημα και σε κανένα επίπεδο, ενώ τονίζεται ότι στην εξέλιξη της αντιμετώπισης μίας έκνομης ενέργειας δεν απαιτείται αίτημα από τις εμπλεκόμενες αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα αναφέρονται σε σημερινή ανάρτηση ιστοσελίδας, σύμφωνα με τα οποία αστυνομικοί δεν έλαβαν απάντηση - έγκριση σε αίτημα για μετάβαση αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή των Εξαρχείων για έρευνες, μετά το προχθεσινό περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Ουδέποτε και σε κανένα επίπεδο υποβλήθηκε τέτοιο αίτημα.

Επισημαίνεται ότι, σε καμία περίπτωση δεν απαιτείται αίτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...