Αθλητισμός

Δεν είναι ο Τουρέ, δεν είναι ο Λιβάγια - Η μεταγραφή της χρονιάς από Μελισσανίδη

Η ΑΕΚ των πάρα πολλών προβλημάτων έμεινε όρθια κόντρα στον Ολυμπιακό και με το γκολ του Μπακασέτα όχι μόνο έσωσε τον βαθμό, αλλά παρέμεινε και κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση αν και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο τελευταίο μισάωρο του ντέρμπι, μετά το πανέμορφο γκολ του Φορτούνη που σπάνια βλέπουμε στην Ελλάδα, κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 90’ με τον Μπακασέτα, βγάζοντας ψυχή πάνω στο χορτάρι και ικανοποιώντας στο έπακρο τους φιλάθλους της.

Η ΑΕΚ των δεκάδων προβλημάτων, που παρουσιάστηκε χωρίς τους Μάνταλο, Πόνσε και Οικονόμου, μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως δεν παράτησε το ντέρμπι και κυνηγώντας το μέχρι το φινάλε, πήρε τον βαθμό που τόσο πολύ ήθελε.

Το πάθος που βγάζει και η φετινή ομάδα της Ένωσης, είναι μία συνέχεια της περσινής ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και αυτό πιστώνεται φυσικά και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος όχι μόνο βρίσκει λύσεις απέναντι στα τόσα προβλήματα τραυματισμών, αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει την περσινή «μαγιά» στην Ένωση και να βάλει φυσικά και τις δικές του πινελιές!

Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο κράζουν φίλοι και εχθροί της ΑΕΚ, έχει κάνει με διαφορά την κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού. Κανένας Τουρέ, κανένας Λιβάγια και κανένας Βέρνμπλουμ. Ο Μαρίνος είναι η καλύτερη μεταγραφή στη Σούπερ Λιγκ!

Ο Έλληνας κόουτς το βράδυ της Κυριακής αντιμετώπισε με επιτυχία και τον Ολυμπιακό και τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ και βγήκε (σχεδόν) νικητής, ενώ μετά την λήξη τα «έχωσε» και στους παίκτες του, γιατί επέτρεψαν στους Ερυθρολεύκους να χάσουν μία απίστευτη ευκαιρία στο 94'!

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...