Απόψεις

Γιώργος Τράγκας: Δύο κυβερνήσεις υπάρχουν στην Αθήνα – Μία του Καμμένου και μια του Τσίπρα

Για το αλαλούμ που επικρατεί στην κυβέρνηση με τις δηλώσεις Καμμένου που προκαλούν πολλαπλούς κραδασμούς στο πολιτικό σκηνικό μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.

Συγκεκριμένα είπε

«Έχουν σαπίσει! Είτε παίζουν θέατρο είτε προσπαθούν να μείνουν στην εξουσία για να νέμονται τα οφέλη της, είναι πολιτικά πτώματα σε προϊούσα σήψη που παράγουν τοξίνες σε βάρος του κράτους και του έθνους.

Η παρουσία τους πολλαπλασιάζει τους κινδύνους κατά μήκος των συνόρων και φέρνει χειρότερα δεινά στους πολίτες.

Είτε παίζουν θέατρο είτε προσπαθούν να σώσουν τα τομάρια τους είτε επιχειρούν να σωθούν πολιτικά, είναι άχρηστοι και θα υποστούν πρωτοφανή στα χρονικά της μεταπολίτευσης λαϊκή τιμωρία.

Είναι μια ακυβέρνητη χώρα! Δεν είναι απλά μια μεθυσμένη πολιτεία, δεν είναι μια κατεχόμενη γη που εφαρμόζει σύμφωνο κατοχής στα κεφάλια των πολιτών της, είναι μια ανοχύρωτη περιοχή στην οποία πολιτικά νεκρή, πραγματικά ζόμπι και πιόνια κραυγάζουν άναρθρα και αλληλοβρίζονται!

Ένα τσούρμο ελιποβαρείς εγκέφαλοι που όταν δεν αλληλοκαταγγέλλονται, απειλούν τους αντιπάλους ότι θα τους πάνε φυλακή!

Είναι μια χώρα χωρίς καμία εξωτερική πολιτική με συνεπακόλουθο την πολιτική και διπλωματική στήριξη της εθνικής άμυνας.

Είναι μια χώρα που υπουργός Άμυνας μπορεί να κάνει δική του εξωτερική πολιτική και να αντικαθιστά τον υπουργό Εξωτερικών όποτε εκείνος κρίνει σκόπιμο!!!

Μπορεί να κουβεντιάζει για την διεύρυνση των αμερικανικών βάσεων και ταυτόχρονα οι TIMES της Νέας Υόρκης να γράφουν ότι ο κολλητός Ιβάν Σαββίδης είναι πράκτορας του Πούτιν!

Και την ίδια ώρα ο Τσίπρας να θέλει επειγόντως να δει τον Πούτιν στο Κρεμλίνο!

Άντε σήμερα να δούμε μαζί και να αναλύσουμε όλο αυτό το πολιτικό μάτριξ που καταλήγει να λέει ο κ. Καμμένος αυνανιστές, δηλαδή μαλάκες όσους γράφουν ή υποστηρίζουν ότι μπορεί να καταφύγει στις λίστες Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Έχουν άδικο οι δημοσιογράφοι όταν ένα κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ έχει εξαερωθεί σε όλες τις δημοσκοπήσεις και τα στελέχη του αναζητούν με αγωνία το μέλλον τους στα ψηφοδέλτια και στις καρέκλες του Τσίπρα;

Ο Καμμένος πήγε μόνος του στην Ουάσιγκτον και μίλησε για plan B στο μακεδονικό και για στρατιωτική διεύρυνση χωρίς να πει τίποτα στον φίλο του τον πρωθυπουργό;

Έτσι κλείστηκε το ραντεβού με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, και με άλλους Αμερικανούς αξιωματούχους; Πέταξε από την Αθήνα για την Αμερική χωρίς να ξέρει το Μαξίμου τι πρόκειται να πει;

Μας δουλεύουν ή υπάρχουν στην Αθήνα δύο κυβερνήσεις;

Δεν αποκλείεται! Εγώ έχω ακούσει τον Καμμένο να μιλάει στον Παππά με πολύ σκληρό ύφος και να του λέει ότι εάν δεν γίνει δεχτή η αίτηση θεραπείας του Σαββίδη για το τηλεοπτικό διαγωνισμό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση!!!

Μιλούσε μπροστά μου ως δεύτερος ή πρώτος πρωθυπουργός!

Και λίγο αργότερα μιλήσαμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για άλλα θέματα επειδή ο πρόεδρος πίστευε ότι ο Πάνος ήταν άρρωστος!!!

Έχουμε δύο κυβερνήσεις στην Αθήνα;

Για παράδειγμα, γιατί πριν από καιρό ο Καμμένος με εξουσιοδότησε να βγάλω στον αέρα ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας δεν έχει φράγκο; Και ότι δεν πρέπει να μπει στον διαγωνισμό της Παντείου;

Γιατί ο Καμμένος κτύπησε σαν χταπόδι τον Καλογρίτσα που ήταν αγαπημένος του Μαξίμου και του Σπίρτζη;

Είχε δίκιο ή δεν είχε δίκιο ο Πάνος;

Και πώς τον άντεξε το Μαξίμου και ο Παππάς;

Ποιος γνώρισε τους Ρώσους ολιγάρχες στον Τσίπρα αφού πρώτα φαγώθηκε ο Λαφαζάνης και η ρωσόφιλη παρέα του;

Ποιος σφήνωσε τον Ιβάν Σαββίδη στην παρέα του Μαξίμου και του άνοιξε τις πόρτες του πρωθυπουργικού γραφείου για μεταμεσονύχτιες επισκέψεις μετά τις 12 το βράδυ;

Ποιος έβαλε τον πρωθυπουργό να φωνάζει υπέρ του Σαββίδη μέσα στο Κοινοβούλιο και ποιος πήγε στο γάμο του εφοπλιστή Καραγιώργη στη Μόσχα, κάνοντας γνωριμίες με τον Ρώσο ολιγάρχη κουμπάρο του;

Ποιος ζητούσε νομισματοκοπείο στη Μόσχα και πρότεινε στους Ρώσους να πάρουν μια βάση εδώ, στο Νεώριο της Σύρου ή κάπου αλλού στο Αιγαίο;

Και ποιος ταυτόχρονα έλεγε στους Αμερικανούς ότι εάν δεν πάρουμε δάνεια από την America Bank, θα γεμίσει όλα τα ΑΤΜ με αρκούδες;

Φυσικά ο Πάνος Καμμένος πάντα ήταν με τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς, πάντα ανήκε στους φίλους του Σαρκοζί, αλλά έβλεπε και με καλό μάτι τους Ρώσους ολιγάρχες.

Πώς πήγε τώρα στην Ουάσιγκτον και μίλησε για Διαβαλκανική ασπίδα στα Σκόπια, χωρίς να ξέρει τίποτα ο Αλέξης που είχε βάλει τον Κοτζιά να υπογράψει στις Πρέσπες, αυτό που θέλανε οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί;

Τα παιδιά, ποκαδόροι και τζογαδόροι και οι δύο, ψάχνουν να βρουν την κέντα και δεν σκάει ο γαμημ… ο Ρήγας για να φουλιάσουνε!

Θέλουν να παίζουν με τους Αμερικανούς! Να πηγαίνουν ταξίδια στη Μόσχα! Να τα έχουν καλά με τον Σαββίδη! Να είναι μαριονέτες των Γερμανών! Να φωνάζουν ότι υπάρχει ακόμα θέμα πολεμικών αποζημιώσεων! Να γράφουν κοινά άρθρα με τον Σταινμάγιερ! Να αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία και μακεδονικό έθνος και ταυτόχρονα να ξεγελάνε τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν θα μειώσουν τις συντάξεις τους!!!

Όλα αυτά βέβαια συνθέτουν ένα πολιτικό ψυχιατρείο που οδηγεί μόνο σε εθνικές απώλειες!!! Θα έχουμε εθνικές τραγωδίες είτε επί των ημερών του Τσίπρα, είτε αργότερα!!! Οι φθορές, τα λάθη, οι εθνικές υποχωρήσεις και η οικονομική απίσχναση συσσωρεύονται και ανοίγουν Κερκόπορτες!!! Είτε τώρα είτε με την επόμενη κυβέρνηση, αυτά που γίνονται τώρα θα σκάσουν στην πλάτη του έθνους!!!

Είτε ο Καμμένος ή ο Πολάκης βάλουν κάποιους στην φυλακή, είτε κάποιοι βάλουν τον Καμμένο και τον Πολάκη φυλακή, πράγμα που φαίνεται πιθανότερο, είτε κάποια στιγμή κάτσει στο σκαμνί ο Τσίπρας, θα υπάρξει αλλαγή και συρρίκνωση της Ελλάδος.

Ο Καμμένος ξέρει πάρα πολλά για τον Τσίπρα. Περισσότερα από όσα φαντάζονται οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω λόγους να το λέω και το εννοώ!!!

Έχει κάνει αξονική ακτινογραφία όλες τις κινήσεις του Νίκου Παππά.

Έχω λόγους να το λέω και το εννοώ!!!

Ποτέ δεν πρόκειται να πάει σε ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Σεπτέμβριο του 2015, στο σπίτι που διανέμει στο Λαύριο, ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μην κινδυνεύσει από μη είσοδο του κόμματος στο Κοινοβούλιο!

Ο Καμμένος του είπε «εγώ Αλέξη δεν χάνω ποτέ εκλογές και γκόμενα!».

Ο Καμμένος είτε παίζει θέατρο μαζί με τον Τσίπρα, είτε όχι, γνωρίζει πολλά, πράγμα που τον καθιστά απαραίτητο και επικίνδυνο για την πολιτική ζωή του Τσίπρα!!!

Όπως και ο Τσίπρας ξέρει διάφορα για τον Καμμένο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Καμμένος παρακολουθούσε αρκετά στελέχη της κυβέρνησης εδώ και πολύ καιρό με δική του υπηρεσία πληροφοριών!!!

Ένας από τους αντιπάλους του ήταν ο Γιάννης Ρουμπάτης. Ο σημερινός διοικητής της ΕΥΠ!

Ο Καμμένος έσπρωξε πλήρως τον Τσίπρα στην αγκαλιά της Νούλαντ και του Ομπάμα.

Ο Καμμένος έλεγε στο αυτί του Τσίπρα ότι ο Βαρουφάκης ήταν πράκτορας διαφόρων κύκλων και έπαιζε ακόμη και το παιχνίδι του Σόιμπλε!!!

Ο Καμμένος ξέρει πολλά για την σχέση Τσίπρα – Παππά.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παππάς έσπρωξε τον Σαββίδη να αγοράσει το Ε υποσχόμενος στον Βρυώνη ότι θα πάρει άλλη άδεια…»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ