Κόσμος

Βόμβα! - Ο πρίγκιπας Mπιν Σαλμάν τηλεφώνησε στον Κασόγκι λίγο πριν τον θάνατό του

Νέους εκρηκτικούς ισχυρισμούς που συνδέουν τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου με τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι δημοσιεύει τουρκική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Yeni Safak, που επικαλείται δικές της πηγές, ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν μίλησε στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο και προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει στο Ριάντ λίγες στιγμές πριν ο Κασόγκι δολοφονηθεί μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ) Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας φέρεται να επικοινώνησε με τον αρθρογράφο της Washington Post και δριμύ επικριτή του μετά τη σύλληψη του τελευταίου στο προξενείο. «Ο Κασόγκι απέρριψε την πρόταση του πρίγκιπα Μοχάμεντ φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και θα δολοφονηθεί αν επιστρέψει. Μετά τη λήξη της συνομιλίας τον σκότωσε η ομάδα των δολοφόνων», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Αν και οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί δημοσίως, οι τουρκικές Αρχές διαρρέουν συνεχώς λεπτομέρειες της έρευνας σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα ρεπορτάζ των οποίων αποδεικνύονται σε μεγάλο βαθμό ακριβή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ