Κόσμος

Βρήκε ένα κρυμμένο πηγάδι στο σαλόνι του - Μόλις είδε τι υπήρχε κρυμμένο στον πάτο του, δεν το πίστευε! (Εικόνες)

Δεν θα ήταν πολύ ωραίο αν καθόσασταν πάνω σε μία περιουσία ή ένα κομμάτι ιστορίας; Φυσικά θα ήταν, αρκεί να μαθαίνατε τελικά πως ήταν εκεί.

Δεν ακούμε συχνά ιστορίες για ανθρώπους που ανακαλύπτουν κάτι κρυμμένο στο σπίτι τους, αλλά όταν γίνεται, είναι αδύνατο να μην μα τραβήξει την προσοχή.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, ο Colin και η Vanessa Steer ζούσαν στο ονειρεμένο σπίτι τους. Παρατήρησαν όμως πως ένα κομμάτι από το σαλόνι τους βούλιαζε προς τα κάτω αλλά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία γιατί είχαν τρία νεαρά παιδιά εκείνη την εποχή.

Αφού μεγάλωσαν τα παιδιά τους, ο Colin αποφάσισε να ρίξει άλλη μία ματιά στο πάτωμα του σαλονιού.

Μέχρι τότε, είχε πάρει σύνταξη και ήταν έτοιμος να ανακαλύψει οποιοδήποτε κρυμμένο μυστικό θησαυρό υπήρχε κρυμμένος στο σπίτι του. Πέρασε 3 μέρες σκάβοντας μέσα στο πηγάδι. Κατάφεραν να φτάσουν τα 5 μέτρα σε βάθος σε μία τρύπα 76 εκατοστών σε πλάτος.

Τους πήρε περίπου 6 μήνες να φτάσουν στον πάτο, που αποδείχτηκε πως ήταν στα 10 μέτρα. Αυτό που βρήκαν στο σπίτι τους στο Plymouth της Αγγλίας ήταν ένα μεσαιωνικό πηγάδι που πιστεύεται πως φτιάχτηκε τον 16ο αιώνα. Αλλά είχε και συνέχεια…

Ενώ έσκαβε στο πηγάδι, βρήκε ένα παλιό ξίφος. Και ενώ δούλευε στον κήπο του, ο συνταξιούχος ξέθαψε δύο Γερμανικά όπλα. Αναγκάστηκε να καλέσει μία ειδική ομάδα για να απομακρύνει τις συσκευές. Όσο για το σπίτι το ίδιο, ο Colin δεν ήξερε ακριβώς πότε είχε χτιστεί.

Έχει τύχει να βρείτε ποτέ κάποιον κρυμμένο θησαυρό στο σπίτι σας;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ