Κόσμος

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Σκηνές από το ελληνικό μέλλον; Φασίστες “Αντι-φα” καταλαμβάνουν με την βια την εξουσία και “αποφασίζουν και διατάζουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και αποτροπιασμός! Η δικτατορία της Αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο!

Ο γνωστός συντηρητικός αρθρογράφος και συγγραφέας Rod Dreher δήλωσε συγκλονισμένος από ένα συγκλονιστικό βίντεο που εδώ και λίγες ώρες έχει καταλύσει το διαδίκτυο, παρουσιάζοντας τα κουκουλοφόρα μέλη της ομάδας Antifa να καταλαμβάνουν μια ολόκληρη πολυσύχναστη διασταύρωση και να διεκδικήσουν την εξουσία να κατευθύνουν την κυκλοφορία σε μια αμερικανική πόλη!!

Τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιούν ρατσιστική γλώσσα εναντίον των λευκών για να απαιτήσουν από τους οδηγούς να κάνουν όπως τους ορίζουν!

Είναι αυτή η Αμερική; Μπορεί να είναι σκηνές από το μέλλον και της χώρα μας;

Τα δραματικά γεγονότα πάντως συνέβησαν στο Πόρτλαντ με την αστυνομία του Πόρτλαντ να μην συλλαμβάνει αυτούς τους ταραξίες πάτνως παρόλο που το βίντεο καταγράφει τα πρόσωπα μερικών από αυτούς.

Και όμως ο κάτοικος και δημοσιογράφος του Πόρτλαντ, Andy Ngo, ο οποίος δημοσίευσε για πρώτη φορά το βίντεο, λέει: "Αυτός είναι ο τύπος της αναρχίας του δρόμου που συνήθως συμβαίνει όπου μένω".

Το χειρότερο είναι ότι μετά από μια ντουζίνα ή περισσότεροι από τους αναρχικούς σφετερίστηκαν την εξουσία και απειλούσαν πραγματικά τους οδηγούς που δεν τήρησαν τις απαιτήσεις τους καθώς αυτοί οδηγούσαν διστακτικά στη διασταύρωση, και την ίδια στιγμή η πραγματική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι παρακολούθησαν τα δρώμενα και δεν έκαναν τίποτα.

“Αυτός είναι ο τύπος της αναρχίας του δρόμου που συνήθως συμβαίνει όπου μένω. Εδώ είναι το βίντεο από τις 6 Οκτωβρίου που δείχνει Antifa να κατευθύνουν την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και να απειλούν ανθρώπους που δεν υπακούν με τη βία. Δήμαρχε @tedwheeler, που οδηγείται πραγματικά αυτή την πόλη;” έγραε ο δημοσιογράφος Andy C. Ngo

Τα πλάνα δείχνουν επίσης πολλαπλές περιπτώσεις αυτοκινήτων που χτυπήθηκαν με ράβδους και γροθιές επειδή αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές τους. "Θα κτυπήσω τα σκατά από εσένα!" φωνάζουν στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

"Δεν χρειαζόμαστε την KKK (Κου Κλουξ Κλαν) σας στο Πόρτλαντ του Όρεγκον!" - ένας άλλος φώναξε σε έναν άντρα που απλά είχε πινακίδες της Βόρειας Καρολίνας. Οι οδηγοί όπως καταγράφει το βίντεο εμποδίζονται να πηγαίνουν προς τα αριστερά, ενώ τα μέλη της Antifa φωνάζουν στους οδηγούς που δικαιολογημένα είναι εξοργισμένοι και αναγκάζονται να στραφούν δεξιά.

Ένας οδηγός σταματάει στη διασταύρωση και φαίνεται να καλει την αστυνομία στο κινητό του τηλέφωνο, κάτι που εξοργίζει περισσότερο τον όχλο. Η ριζοσπαστική ακροαριστερή ομάδα ισχυρίστηκε ότι διαμαρτύρεται για πρόσφατο αστυνομικό συμβάν με πυροβολισμό στην πόλη.

Σε άλλο βίντεο ένας ηλικιωμένος άντρας σχεδόν χτυπήθηκε από τον όχλο σε μια άλλη διασταύρωση που δείχνει ότι ο όχλος κυνηγάει τον άνθρωπο επειδή αρνήθηκε να σταματήσει, πιθανότατα γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Αλλά πιο αποκαλυπτική είναι η δήλωση της Αστυνομίας του Πόρτλαντ, η οποία επίσης εκδόθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, η οποία επιβεβαιώνει ότι η αστυνομία αρνήθηκε να παρέμβει προκειμένου να προστατεύσει αυτό που περιγράφει το τμήμα ως ελευθερία έκφρασης των μελών της Antifa.

https://www.youtube.com/watch?v=sq-dcJrnGTM

Στο Πόρτλαντ έχουν συμβεί και στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά.

Δείτε και παλιότερα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lCNlHWQSHWc

https://www.youtube.com/watch?v=-pvf8ftpRWg

Απλά ας αναρωτηθεί κανείς πόσο κοντά είναι αυτές οι εικόνες και στο ελληνικό μέλλον όταν πρόσφατα μάλιστα είδαμε μετανάστες να κόβουν το δρόμο με κατάληψη εδάφους από στην Ορεστιάδα, με μπλόκο στην Εθνικό οδό, που εμπόδισαν στρατιωτικούς να πάνε σε στρατόπεδο!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ