Κόσμος

Αυτή κι αν ήταν… προσγείωση τρόμου, με ανέμους 112 χλμ την ώρα (βίντεο)


Η καταιγίδα Κάλουμ σάρωσε τις προηγούμενες μέρες τη Βρετανία. Οι επιβάτες πτήσεις της TUI Airways τα… είδαν όλα όταν έφτασε η στιγμή για την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ.

Το video από την προσγείωση «εφιάλτη» κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου. Και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται καν πως μπορεί να ένιωσαν οι επιβάτες του Boeing 757- 200, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε… πλαγιομετωπικά.

Οι άνεμοι, τη στιγμή της προσγείωσης, έπνεαν με 112 χιλιόμετρα την ώρα. Αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ και κυρίως χωρίς να τραυματιστεί κανείς!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Το πέρασμα του Κάλουμ από τη Βρετανία ήταν φονικό. Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που προκάλεσε σοβαρές πλημμύρες στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή (14.102.2018), από κατολίσθηση του εδάφους κοντά στο χωριό Κόουμντουαντ, στο Καρμάρθενσιρ της Ουαλίας, σκοτώθηκε ένας άνδρας. Η κομητεία έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, καθώς ο ποταμός Τόουι υπερχείλισε, αναγκάζοντας τις αρχές να καλέσουν τους κατοίκους να αποφεύγουν την πόλη Κάρμαρθεν.

Στο Μπράιτον, στη νότια Αγγλία, ένας άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα της μανιασμένης θάλασσας και σκοτώθηκε, παρά την κινητοποίηση των λιμενικών αρχών, που είχαν προειδοποιήσει τους πολίτες να μην πλησιάζουν στις ακτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ