Κόσμος

Αυτή είναι σύλληψη: Αστυνομικοί μιμούνται τον ήχο πυροβολισμών για να τρομάξουν εγκληματία (βίντεο)


Σκηνές που παραπέμπουν περισσότερο σε ταινία του Mr Bean και όχι στην πραγματική ζωή εκτυλίχθηκαν πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Ινδία.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, φαίνονται αστυνομικοί βραδινές ώρες να επιχειρούν να συλλάβουν έναν εγκληματία, για τον οποίο υπάρχει ανταμοιβή ύψους 34.000 δολαρίων. Τα όργανα της τάξης είναι στραμμένα προς μια θαμνώδη περιοχή, όπου έχουν "στριμώξει" τον καταζητούμενο. Στο κρίσιμο σημείο όμως της επιχείρησης, το όπλο ενός εξ αυτών παθαίνει εμπλοκή. Αρνούμενοι να αφήσουν την "μπουκιά" να τους φύγει μέσα από το στόμα, βρίσκουν ένα κωμικό τρόπο για να καλύψουν το πρόβλημα.

Αρχίζουν να φωνάζουν "thain, thain", που σημαίνει "μπανγκ, μπανγκ", σε μια προσπάθεια να μιμηθούν τον ήχο των πυροβολισμών και να ξεγελάσουν τον ύποπτο για να παραδοθεί. Ακούγονται, επίσης, να του φωνάζουν να παραδοθεί αλλιώς θα πεθάνει.
https://twitter.com/ANINewsUP/status/1051261152133570560?ref_src=twsrc%5Etfw
Η αστυνομία πάντως υπερασπίστηκε τον αν μη τι άλλο περίεργο τρόπο των προαναφερόμενων αξιωματικών. "Τέτοιες κινήσεις δεν είναι νέες και εφαρμόζονται κατά καιρούς", δήλωσε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην Indian Express.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ινδίας, ANI η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. Ο εγκληματίας συνελήφθη μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο πόδι ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ