Κόσμος

Απόλυτο θρίλερ στο Λέστερ – Πέπλο μυστηρίου με την τύχη του ιδιοκτήτη της ομάδας μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου – Ζωντανή η κόρη του!


Η χθεσινοβραδινή τραγωδία στο Λέστερ έχει σοκάρει την Αγγλία, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως ακόμη και τόσες ώρες μετά, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το δυστύχημα, με τα «σενάρια» να έχουν δημιουργήσει και λανθασμένες ειδήσεις.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε η παρουσία του προέδρου της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ενώ διαψεύδεται πλέον η πληροφορία ότι σε αυτό επέβαινε και η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Βοράμας (ή Rux). Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε μέσα από το γήπεδο των «ελαφιών», με τον πρόεδρο της ομάδας μέσα σε αυτό, όπως μετέδωσαν τα αγγλικά Μέσα, ενώ αργότερα είχε ειπωθεί ότι σε αυτό επέβαιναν 5 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο πιλότοι και η κόρη του Σριβανταναπράμπα.
https://twitter.com/DailyMirror/status/1056518762260762631?ref_src=twsrc%5Etfw

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη θέση της αστυνομίας, η οποία σε τελευταία ανάρτησή της στο twitter, απέφυγε να επιβεβαιώσει οτιδήποτε και παρέπεμψε σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή της.

Άγγλος δημοσιογράφος ανέφερε πάντως, ότι το ελικόπτερο άρχισε να στριφογυρίζει λίγο πριν πέσει στο έδαφος και ότι ο πιλότος έκανε «ηρωικές» προσπάθειες για το «ρίξει» μακριά από κατοικημένη περιοχή, ώστε να μην υπάρξουν και περαιτέρω θύματα.

https://twitter.com/SkyNews/status/1056496560249430016?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/AeroChapter/status/1056358515386679296?ref_src=twsrc%5Etfw

Προσευχές έξω από το γήπεδο

Το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν όντως επέβαινε στο ελικόπτερο ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, έχει δημιουργήσει ελπίδες στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι και έχουν γεμίσει πλέον το χώρο έξω από το γήπεδο, προσευχόμενοι για τον αγαπημένο τους πρόεδρο, ο οποίος βρισκόταν στην ηγεσία των «ελαφιών» στο μυθικό πρωτάθλημα του 2016. 

Ποιος είναι ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα

Ο 60χρονος Βιτσάι Σριβανταναπράμπα είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα ο 5ος στη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes με περιουσία της τάξης των 4,9 δισ. λιρών.

Είναι ιδιοκτήτης της «αλυσίδας» King Power και θεωρείται ο «Βασιλιάς» των Duty Free με εκατοντάδες καταστήματα σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο και το μεγαλύτερο δίκτυο λιανικής στη χώρα.

Έχει 4 παιδιά, (Voramas, Apichet, Arunroong and Aiyawatt), ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός το 2010, όταν ανέλαβε την ηγεσία της Λέστερ στην Αγγλία, αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών έναντι 50 εκατ. ευρώ. Έγινε δε θρύλος για τους οπαδούς του συλλόγου με την κατάκτηση του «μυθικού» τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ το 2016, κόντρα σε όλα τα μεγαθήρια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ