Κοινωνία

Απίστευτο: Ο σκύλος του Βαρουφάκη πήρε στο κυνήγι τον Παντελή Καψή


Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του πρωινού τρεξίματος στον Λυκαβηττό, αντελήφθη έναν σκύλο να τρέχει προς αυτόν και να πέφτει επάνω του με ορμή.

Ο κ. Καψής διαμαρτυρήθηκε αλλά στην συνέχεια εξεπλάγη  όταν διαπίστωσε ότι ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στην συνέχεια οι δύο άνδρες τσακώθηκαν καθώς ο κ. Βαρουφάκης τον παροτρύνε να μην είναι εγωιστής, καθώς «τον λόφο τον μοιραζόμαστε», κάτι που εξόργισε τον Παντελή Καψή και ανταπάντησε ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί για να λάβει με τη σειρά του απάντηση από τον Γιάνη Βαρουφάκη «πως αλλιώς θα μάθει».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παντελή Καψή

«Πρωινό λαχείο…

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πισω μου.

Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμια προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δειχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω οτι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Ετσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση οτι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρεχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε κ τα ρέστα».

https://www.facebook.com/Pantelis.Kapsis/posts/1272716476203384&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ