Αθλητισμός

Απίστευτο! Ο Μπακιρτσίογλου ήπιε μπύρα κατά τη διάρκεια αγώνα (βίντεο)

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου δεν έχει χάσει καθόλου την σπιρτάδα του και συνάμα προσφέρει θέαμα με τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ του!

Ο 37χρόνος πρώην παίκτης του Ηρακλή αγωνίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάμαρμπι και κατόρθωσε να γίνει… viral με την αντίδρασή του όταν έπιασε στον αέρα ένα ποτήρι μπύρα την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του και αυτός το ήπιε!

Ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου πέρασε ως αλλαγή στο ματς του σουηδικού πρωταθλήματος κόντρα στη Γκέτεμποργκ, στο 73ο λεπτό, και έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συνέχεια, όμως, έκανε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Την ώρα που έτρεχε προς την εξέδρα να πανηγυρίσει, κάποιος από τους οπαδούς του εκτόξευσε ένα ποτήρι μπίρας. Εκείνος, απτόητος το έπιασε στον αέρα και μάλιστα ήπιε μια γουλιά, έτσι για να γιορτάσει…

https://youtu.be/DwOKUYgIoEE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...