Αθλητισμός

Απίστευτα νεύρα του Ράμος στην προπόνηση της Ρεάλ! Ξέσπασε σε πιτσιρικά των ακαδημιών (βίντεο)

Μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της περνάει αυτό το διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης και η εικόνα στο εσωτερικό της ομάδας "μιλάει" από μόνη της, με τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος να ξεσπάει γεμάτος νεύρα σε νεαρό συμπαίκτη του.

Η νέα γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, κόντρα στη Λεβάντε έχει προκαλέσει «τριγμούς» μέσα στους πρωταθλητές Ευρώπης και εν αναμονή εξελίξεων με τον Λοπετέγκι, τα νεύρα στις προπονήσεις δεν κρύβονται.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που έφερε στο «φως» η μαδριλένικη AS, από την τελευταία προπόνηση της «Βασίλισσας», που δείχνει τον Σέρχιο Ράμος έξαλλο με τον 20χρονο αριστερό μπακ, Σέρχιο Ρεγκιλόν, που ανέβηκε φέτος στην ομάδα από τις ακαδημίες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να έκανε ένα «σκληρό» μαρκάρισμα στον διεθνή κεντρικό αμυντικό και αυτός αντέδρασε υπερβολικά, χάνοντας την ψυχραιμία του.

Αρχικά πέταξε μία μπάλα με δύναμη προς το μέρους του και στη συνέχεια τον «στόλισε» και με κάποια… γαλλικά, πριν επέμβει ο Λούκα Μόντριτς για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η αντίδραση του Ράμος στην προπόνηση

https://youtu.be/ysJXmlVdfXc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ