Κοινωνία

Αν δείτε αυτό σε δωμάτιο ξενοδοχείου φύγετε αμέσως και ειδοποιήστε τις αρχές (εικόνα)

Αν ποτέ δείτε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ή σε δημόσια τουαλέτα, μία κρεμάστρα με αυτό το σχήμα καλό θα ήταν να φύγετε άμεσα από τον χώρο και να ειδοποιήσετε τις αρχές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μικροκάμερα, η οποία καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές και παραβιάζει τα δικαιώματα των ανθρώπων που έχουν την ατυχία να μείνουν ή να χρησιμοποιήσουν τους συγκεκριμένους χώρους.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο trueactivist, τέτοιες “κρεμάστρες”, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη Φλόριντα, στο Κάνσας και στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Μία γυναίκα κατάλαβε ότι την παρακολουθούσαν, όταν κατά λάθος έριξε την κρεμάστρα από τον τοίχο και διαπίστωσε ότι πρόκειται για κάμερα. Αμέσως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, όπως αναφέρει το anatropionline.

Αν και τα περιστατικά καταγράφηκαν στις ΗΠΑ, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να γνωρίζουμε ότι υπάρχει η πιθανότητα και στη χώρα μας, κάποιοι να παρακολουθούν τις πιο προσωπικές και ιδιωτικές στιγμές μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...