Κοινωνία

Αν βρείτε ένα πουκάμισο δεμένο στον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας, μην βγείτε από το αμάξι για να το απομακρύνετε (βίντεο)


Αυτό έκανε μια νεαρή κοπέλα στο Michigan όταν είδε ένα πουκάμισο δεμένο στον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου της. Θεώρησε, πολύ σωστά από ότι αποδείχτηκε, ότι ήταν μια απόπειρα απαγωγής της.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο, η 19χρονη Ashley Hardacre, η οποία εργάζεται στο Genesee Valley Mall στην πόλη Flint, είχε τελειώσει τη νυχτερινή της βάρδια, όταν είδε ένα πουκάμισο τυλιγμένο γύρω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου της.

Το πρόσεξε αφού μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Κοίταξε γύρω της και παρατήρησε δύο αυτοκίνητα λίγο πιο πέρα, που της κίνησαν την υποψία.

Ένιωσε φόβο και ανέφερε αργότερα σε δήλωσή της: “Χρησιμοποίησα τους υαλοκαθαριστήρες μου για να προσπαθήσω να το απομακρύνω, αλλά το πουκάμισο ήταν τυλιγμένο γύρω από το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα μου. Είχα δει πρόσφατα κάποιες δημοσιεύσεις από ανθρώπους που βρήκαν πράγματα κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες τους στην περιοχή του Flint. Έλεγαν ότι ήταν μια προσπάθεια κάποιων επιτήδειων να βγάλουν τα κορίτσια από τα αυτοκίνητά τους και να τα απαγάγουν.

Δεν ξέρω γιατί το πουκάμισο ήταν στο δικό μου αυτοκίνητο. Ίσως να ήταν σκόπιμο, δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ άλλο λόγο που κάποιος θα το έβαζε στο αυτοκίνητό μου “, πρόσθεσε.

Μιλώντας στο ABC12, η Hardacre δήλωσε: “Είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί σε εμένα. Δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα προσπαθήσει να με βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο και ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Τώρα, κάπως μου έχει περάσει ο φόβος κι αυτό που θέλω είναι οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους. ”

Η Hardacre αργότερα μοιράστηκε στο Facebook την ανατριχιαστική εμπειρία της, κυρίως για να προειδοποιήσει τους άλλους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί. Στη σελίδα της στο Facebook, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έγραψε:

“Πήγα στο αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα, κλείδωσα όπως πάντα τις πόρτες κι αμέσως παρατήρησα ότι υπήρχε ένα μπλε πουκάμισο στο παρμπρίζ μου.”

Ο αστυνομικός Flint Township επικοινώνησε μαζί της και διερεύνησε τα αρχεία των καμερών παρακολούθησης από το διπλανό εμπορικό κέντρο. “Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξαν άλλες περιπτώσεις σαν αυτή. ” είπε CBS News.

Η αστυνομία αργότερα ήρθε σε επαφή με δύο άνδρες που εθεάθησαν να τυλίγουν το πουκάμισο στο αυτοκίνητο της Hardacre.

Οι άνδρες δήλωσαν ότι ήταν μια απλή φάρσα και δεν ήξεραν ότι αφήνοντας ένα ρούχο πάνω σε ένα παρμπρίζ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως υποψία εμπορίου λευκής σαρκός.

Η αστυνομία αποδέχτηκε την κατάθεσή τους και δεν τους θεώρησε αξιόποινους, εφόσον δε διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα. Πρόσθεσε ότι οι άνδρες που έδεσαν το πουκάμισο στον υαλοκαθαριστήρα της Hardacre, είχαν φύγει από τον χώρο στάθμευσης μία ώρα πριν η Hardacre μπει στο αυτοκίνητό της.

Ανεξάρτητα από το αν το περιστατικό ήταν μια παράξενη φάρσα ή όχι, η Hardacre έκανε πολύ καλά που δημοσίευσε την περιπέτειά της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

πηγή : diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ