Κοινωνία

Ανατροπή στο θρίλερ του Γραικού! Η αποκάλυψη σημαντικού μάρτυρα (βίντεο)


Μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, αποκάλυψε στις Αρχές νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που κάποιοι θέλησαν να κουκουλώσουν….

Υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Γραικός είχε πάντα μαζί του έναν φάκελο που περιείχε στοιχεία- «φωτιά» που συνέλεξε για λογαριασμό του ιδιωτικός ερευνητής που είχε προσλάβει. Ο φάκελος αυτός που δεν βρέθηκε, περιείχε φωτογραφίες και λίστες με αναλυτικές τηλεφωνικές συνομιλίες ατόμων που ο Γραικός γνώριζε και που τον είχαν εξοργίσει.

Συνήθιζε μάλιστα να τοποθετεί τον φάκελο στο πίσω κάθισμα του αγροτικού με το οποίο χάθηκε. Μια μέρα ο μάρτυρας είδε συγκεκριμένο πρόσωπο να παίρνει το φάκελο από το αυτοκίνητο. Ενημέρωσε αμέσως τον Γραικό και ο κτηνοτρόφος τον καθησύχασε πως είχε φροντίσει να φτιάξει αντίγραφα.

Ο μάρτυρας έκανε λόγο για δύο ακόμα περιστατικά. Στο πρώτο άκουσε τον επιχειρηματία να μιλάει έντονα με έναν άνδρα στο τηλέφωνο. Όταν ρώτησε τον Γραικό τι συνέβη, του είπε πως ήταν το ίδιο άτομο των φωτογραφιών που περιείχε ο φάκελος.

Στο δεύτερο περιστατικό ήταν μπροστά όταν ο Γραικός μιλούσε με τον ίδιο άνδρα στο τηλέφωνο και του ζήτησε να απομακρυνθεί από συγκεκριμένο κοντινό του πρόσωπο. Θέλοντας να βοηθήσει τον επιχειρηματία ο μάρτυρας την ίδια μέρα κάλεσε και ο ίδιος το συγκεκριμένο άτομο, μεταφέροντας του την ίδια παράκληση. Το άτομο αυτό ακουγόταν θρασύ και ειρωνικό.

Ένα απόγευμα περίπου δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του 59χρονου επιχειρηματία , ο μάρτυρας είδε κάτι εξαιρετικά σημαντικό…
https://www.youtube.com/embed/kN4cFunuzdQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ