Πολιτική

Ακριβοπούλου σε Καψώχα: «Ησουν στο γραφείο Τύπου του Παπαντωνίου - Πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές;»

Την ερώτηση του... ενός εκατομμυρίου έκανε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στον συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα.

Εισάγοντας το ρεπορτάζ για την υπόθεση της προφυλάκισης του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, η κυρία Ακριβοπούλου αφού σημείωσε ότι ο Παπαντωνίου είχε «καταλυτικό ρόλο στον εκσυγχονισμό» είπε στον Σωτήρη Καψώχα: «Θέλω να σε ρωτήσω, πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές; Ησουν στο γραφείο Τύπου του Παπαντωνίου...».

Ο κ. Καψώχας, μάλλον αιφνιδιασμένος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνος ήταν απλά ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που απασχολούνταν στο γραφείο Τύπου: «Βγάζαμε τα δελτία Τύπου...» είπε.

Στη συνέχεια όμως, ο Σωτήρης Καψώχας προχώρησε σε μια μακρά αναδρομή στην περίοδο Σημίτη, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι «πράγματι ο Παπαντωνίου ήταν ο μακροβιότερος τσάρος της Οικονομίας. Θα σου πω να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι της λογικής του "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου και όσοι έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου χρήματος η Δικαιοσύνη να κάνει το προφανές. Ισχύει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και για κάθε Γιάννο Παπαντωνίου. Επειδή είμαι δημοσιογράφος, αντιλαμβανόμαστε πράγματα στην ατμόσφαιρα, σαν αίσθηση, δεν τεκμηριώνονται, η ιστορία έχει γκρίζες ζώνες.... Η περίοδος Σημίτη έχει πολλές γκρίζες ζώνες».

https://youtu.be/dMyOmXFgvZU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ