Κοινωνία

Αιγαίο SOS: Οι Τούρκοι, ένας σεισμός και μια βραχονησίδα προσφέρουν άπλετο γέλιο (Βίντεο)

Ένας σεισμός ήταν αρκετός για να αμφισβητηθεί η ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο από τους Τούρκους λόγω μίας… καινούργιας βραχονησίδας!

Η ταινία Αιγαίο SOS είναι μια… σχεδόν αληθινή ιστορία που υπόσχεται πολλά ρίχτερ γέλιου… Η ελληνοτουρική σύρραξη οδηγεί σε απρόοπτα, μπερδέματα και όλοι… χαμένοι στην μετάφραση.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου. Σε guest εμφάνιση η Έλενη Φουρέιρα σε έναν ρόλο… έκπληξη!

Η τραγουδίστρια δίνει και ρυθμό και fuego στο έργο αφού ερμηνεύει και το βασικό κομμάτι της ταινίας.

Την μουσική του φιλμ υπογράφει ο Κώστας Χρηστίδης που κάνει καριέρα στον χώρο του soundtrack και στο Χόλυγουντ. Το γρήγορο και ατακαδόρικο σενάριο είναι των Μαργαρίτη Παπαδόπουλου, Γιάννη Παπαδόπουλου, Δημήτρη Μαρούδη.

Το έργο που είναι βασισμένο σε μια ιδέα του παραγωγού Κώστα Λαμπρόπουλου ενώ αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική σκηνοθετική απόπειρα του Πιέρου Ανδρακάκου.

Τα γυρίσματα έγιναν το Καλοκαίρι του ’18, πραγματοποιήθηκαν στη νησίδα Μετώπη του Σαρωνικού και διήρκεσαν 2 μήνες.

Το έργο Αιγαίο SOS θα προβάλλεται από τις 15 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=3-ht1dUi9TY

santorininews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...