Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο, Οικονόμου και Αλεφ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συνεχόμενα... χτυπήματα στην ΑΕΚ με τους τραυματισμούς!

Ετσι, η Ενωση αύριο βράδυ θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο. Ο διεθνής μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, δεν συμμετείχε ούτε σήμερα στο πρόγραμμα και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ άουτ από την αυριανή (7/10, 20:30) αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Από τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ούτε ένα δεν επιλύθηκε εγκαίρως, αφού οι Αλεφ και Οικονόμου είναι ανέτοιμοι, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού βρίσκονται οι Αλμπάνης, Λόπες, Πόνσε.

Εξι σημαντικότατες απουσίες, λοιπόν, που σημαίνει ότι οι εναπομείναντες 18 ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο φετινό rotation συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ανάμεσά τους και ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την αρχή της σεζόν και προέρχεται από απουσία δύο μηνών λόγω προβλήματος τους κοιλιακούς.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Μπογέ.

Τουλάχιστον μια αισιόδοξη είδηση ήταν το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας του Εζέκιελ Πόνσε, που έδειξε ελαφριά (α΄ βαθμού) θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο Αργεντινός χάνει το ντέρμπι, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ευεργετικά και θα είναι έτοιμος στο επόμενο επίσημο ματς της ΑΕΚ (20/10), με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ