Κοινωνία

Αγρια καταδίωξη μηχανής για σχεδόν δύο ώρες στην Αττική - Συνελήφθησαν δύο άντρες που παρακολουθούσαν μεγάλο οικονομικό παράγοντα

Αγρια καταδίωξη επί μία ώρα και 45 λεπτά από την ομάδα Δίας μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τα οποία αφαιρούσαν τσάντες. Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 16.20 με τη συμμετοχή 10 αστυνομικών από τη δύναμη της βορειοανατολικης Αττικής

Αρχικά η ύποπτη μοτοσικλέτα aprilia εντοπίστηκε στον Αγιο Στεφανο, μπήκε στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς γέφυρα Βαρυμπόμπης-Πάρνηθα, καταλήγοντας στη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε.

Το σήμα για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού παράγοντα, είχε εντοπίσει την aprilia να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Στο περιστατικό σήμερα συνελήφθησαν τα 2 άτομα που επέβαιναν στη μηχανή ενώ φέρονται ύποπτα για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων, σπάζοντας τα τζάμια του συνοδηγού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ